blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

Radioprogramma Business Actueel

I attended a local- hence this rather short English and longer Dutch text- radio show hosting entrepeneurs last monday. They talked about the necessity of having a website nowadays (yes, you still need one, a facebook page won't do!) Pictures of the host(ess) and one of the guests.

Op maandag 20 januari presenteerde Miranda Apeldoorn van ZinVol haar eerste 'Business Actueel'; een programma op de Deventer Radio met en voor zelfstandige ondernemers. Miranda bespreekt hierin recente trends en ontwikkelingen op (zzp) ondernemersgebied. Edwin de Kuiper van STIJLAPART en Randy Gasper van The Content Guys praatten als eerste gasten over de stelling "Een website: heb je die eigenlijk nog nodig als ondernemer of kun je tegenwoordig juist weer zonder?"
Ik was aanwezig als (voornamelijk stil) publiek en maakte een paar foto's.

Miranda Apeldoorn - ZinVol

Randy Gasper - The Content Guys

De heren waren het over het algemeen behoorlijk eens; een website is nog steeds nodig en kan niet worden vervangen door social media. 

Gelukkig maar.

Gemist? De volgende uitzending is op 17 februari, tussen 12.00 en 13.00 uur.

(click to enlarge / fit screen)