blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

Lucy Cube

On friday january 31st I attended the opening of the 'Lucy Cube', a hotel room placed on top of an old industrial structure in the Havenkwartier (the port area) in Deventer. It will be open for guests soon.
For more info, check Lucy's facebook page. (texts are in Dutch)

Afgelopen vrijdag 31 januari was de officiële opening van de 'Lucy Cube', een hotelkamer naar ontwerp van kunstenaar Rob Sweer en architecten MuldersvandenBerk. De Lucy Cube staat bovenop de vultrechter in het Havenkwartier in Deventer; een geweldige plek voor een bijzondere overnachting met mooi uitzicht.

De Space Cowboys zorgden voor de (broodnodige) warme vuurtjes (het leek wel winter, zo koud), er gingen heel wat broodjes met zuurkool en worst rond en er werd gesproken door o.a. Guido de Vries, voormalig wethouder Marc-Jan Ahne, wethouder Robin Hartog Heys en de eerste hotelkamergast.

Helaas was het pikdonker toen de sneak preview binnenin de Cube plaatsvond maar ik hoop op een nieuwe kans bij daglicht, met camera- binnenkort.

Meer info op Lucy's facebook pagina.

(click to enlarge / fit screen)