blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

HKLOS

Today almost everyone working in the 'Havenkwartier' (the harbor area that houses a lot of creative companies, artists etc. in Deventer) opened their doors to the public.

//

Vandaag was HKLOS- oftewel, (bijna) alles en iedereen in het Havenkwartier had z'n deuren open. Een mix van open ateliers, de achtbaan ervaren middels een 3D-bril, muziek, wijn proeven van La Bottega in de Bella Macchina garage, een Space Cowboys barbecue, DAVO bier, snuffelen in de kringloopwinkel, de Lucy Cube van binnen bekijken, workshops volgen, informatie over zelf bouwen in het Havenkwartier opvragen, de smid aan het werk zien en de smalle trapjes van de Zwarte Silo beklimmen.
Voor de kinderen was er de beste (onbedoelde) zandbak ooit.  

(click to enlarge / fit screen)