blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

Ideeënruimte/ publieksruimte update

Het is even geleden dat ik een update schreef- het is een erg drukke zomer en ik kwam er niet aan toe. Bij deze dan eindelijk; de publieksruimte heeft inmiddels 2 toevoegingen, ideeën ingezonden door Bianca en Elko (bedankt!)

Er zijn helaas maar weinig inzendingen binnengekomen, waaronder een paar inzendingen die niet uitvoerbaar waren (bijv. qua formaat, verkeerde schaal), maar ik hoop er deze week in ieder geval nog 2 aan toe te kunnen voegen.

Bij deze de 2 nieuwe prints- het putpoppetje staat er ook nog in, aan de rechterkant.

Door het diffuse licht is het lastig een goede foto te maken van de ruimtes, de reflecties gaan (vanwege het metaal in het raam van dit oude bankgebouw) zelfs niet weg met een polarisatiefilter en vanuit deze hoek was het maken van een snapshot nog een beetje te doen.
Excuus, voor goed documenteren moet ik nog even de tijd nemen maar ik wilde niet nog langer wachten met een blogje..

'Het figuurtje dat de ruimte via de put betreedt is onderweg. De ruimte is niet haar eindbestemming. Misschien ontsnapt het aan iets.
Om haar weg te vervolgen is een uitgang nodig. Deze wordt geboden door een raampje waaronder een ladder staat.
De ladder is net niet hoog genoeg om makkelijk te ontsnappen.'

'Een stapel schoenendozen, misschien wat ongeordend gestapeld. En het mooie meisje dat reikt naar de bovenste doos om daar een paar hakkeschoenen uit te halen.'