blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

Tentoonstelling Ruimte: afgelopen

De tentoonstelling Ruim•te (de, v) is na bijna 2 maanden dan toch echt afgelopen! Er zijn uiteindelijk 5 uitwerkbare ideeën ingezonden. Iets minder inzendingen dan waar ik op had gehoopt, maar wel hele leuke inzendingen die ik met plezier (en soms met wat moeite en gepriegel) heb uitgewerkt, geprint (en vaak ook gelijmd). Heel veel dank aan Rob, Elko, Bianca, Kor en Janleo. Jullie krijgen z.s.m. bericht over jullie 3D print. Marien, Tom en Floris eveneens bedankt!

Er zijn circa 200 bezoekers op de open dagen geweest, het 3D printproces blijft blijkbaar fascineren. Ben je langsgeweest en heb je nog vragen of kon je niet langskomen en wil je meer weten, voel je vrij om contact met mij op te nemen of ga morgen (zaterdag 6 september, 11-16u) even naar de vrijetijdsmarkt in de Lebuïnuskerk (Deventer) waar ik bij de mannen van het (toekomstige) Deventer Fablab zal staan en waar je dus zeker meer info kunt krijgen over 3D printen en alles wat daarbij komt kijken.

De 5 ideeën zoals ze in de ruimte stonden:

Meisje dat uit of in een put kruipt met putdeksel; huishoudtrapje en raampje met tralies; meisje dat reikt naar de bovenste doos waar hakschoentjes inzitten, op een rommelige stapel schoenendozen; vlizotrap; spinnenweb

Binnenkort meer foto's van de tentoonstelling zelf.