blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

Reportage Kindcentrum bij het Smartlab

Sinds vorig jaar zomer ben ik als vrijwilliger betrokken bij het Smartlab (fablab in Deventer). Gisteren liep ik nietsvermoedend binnen; er bleek een les in gang te zijn, aan kinderen van groep 8 van Kindcentrum Rivierenwijk. Ze waren o.a. bezig met het in tinkercad tekenen van een poppetje dat ze daarna op de Ultimaker konden printen.

Mijn camera zat in mijn tas, dus tussen het beantwoorden van vragen m.b.t. 3D tekenen en printen en hier en daar kinderen op weg helpen door heb ik nog snel wat momenten vastgelegd.

Hieronder een impressie. (klik om de foto te vergroten)