blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

Maker Festival Twente

 

Komend weekend, 30 en 31 mei, sta ik samen met vele andere makers op het Maker Festival Twente. Je kunt mijn installatie Ruim•te (de, v) ervaren, mij aan het werk zien, vragen stellen over mijn werkproces en natuurlijk alle andere activiteiten, makers, lezingen en workshops bezoeken, ervaren, doen (bouw je eigen game, laat je op de foto zetten in een Victoriaanse fotostudio, maak een stop-motion, ...en nog heel veel meer)

Zaterdag 30 mei  - 13.00 - 17.00
Zondag 31 mei - 11.00 - 17.00

Performance Factory, Gebouw Zuid
Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA Enschede

Toegang is gratis

Tot dan!