blog

Je bekijkt nu het archief. Klik hier voor het blog overzicht.
You are looking at the archives. Click here to see the blog overview.

RSS [•] search [•] all rights reserved © valerie ardini

C | H | A | O | S | O | A | H | C

Geschenk aan Deventer

N.a.v. het 20-jarig bestaan van het Rondeel dit jaar zijn een aantal beeldend kunstenaars en architecten benaderd voor een samenwerkingsproject, met als uiteindelijk doel het aanbieden van een geschenk aan Deventer.

De afgelopen 2 maanden hebben architect Tjeerd Hermsen en ik hard aan een concept voor de Prins Bernhardsluis in Deventer gewerkt. Op de C | H | A | O | S | O | A | H | C projectpagina is nu alvast een sneak preview te zien.
Hier zal na morgenavond (beter gezegd, na het Maker Festival weekend) natuurlijk het volledige plan te vinden zijn.
UPDATE - De beelden uit onze presentatie van 29 mei j.l., een foto van onze (fysieke) kaart en een korte uitleg over het door ons ontwikkelde concept zijn nu te vinden op de projectpagina.

8 duo's, 7 locaties die iets met water te maken hebben.
Wandelingen op locatie, brainstorms, berichtjes, gesprekken, koffie, tekeningen, renderingen, teksten schrijven, meer koffie, layouts en presentaties maken, telefoontjes, doorgaan tot in de hele late uurtjes en... nu is het dan eindelijk zover.

Vrijdagavond 29 mei om 19:30 is het lustrumfeest in Architectuurcentrum Rondeel waarbij de duo's hun concepten voor de verschillende locaties in flitspresentaties uiteenzetten en waarbij het resultaat aan de burgemeester overhandigd zal worden.

Je bent van harte uitgenodigd!